dinsdag 22 juli 2014

Things I Love: stoere muurdecoratie

Wow, ik ben verliefd op de stoere 'wired' teksten van het Zweedse merk Dixie. Een simpel ontwerp maar met een echte statement voor aan je muur. Erg leuk voor boven het bed op de slaapkamer of op dat ene witte muurtje in de gang. Ik ben er nog niet uit welke tekst mijn favoriete is: Me Loves You (de grote liefdes in mijn leven), Love is all you need (absoluut waar) of Dream Big (ja daar houd ik ook van!) Wel weet ik waar ik deze muurdecoratie ga hangen. Boven ons bed. Een mooie start van de dag! Op Instagram vond ik deze 3 allermooiste plaatjes! Inspiratie genoeg zou ik zeggen. Deze dames hebben hun keuze al gemaakt, nu ik nog! Fijne avond.

 


 
Te koop via: Stoer Metaal

vrijdag 18 juli 2014

Daily Life: Flexa Creations House of Colors

Afgelopen week bezocht ik het inspirerende event van Flexa Creations en Meet the Blogger in Amsterdam. Een perfecte ochtend met een goede combi van inspiratie en het ontmoeten van mensen met dezelfde passie voor wonen en bloggen. Flexa en Victoria Koblenko presenteerden het nieuwe kleurenpallet van Flexa Creations. Een variërend pallet dat getypeerd wordt door 4 moods: Intense Helderheid, Klassieke Luxe, Eindeloos Eenvoud en Hedendaagse Romantiek. Het zal jullie geen verassing zijn dat het pallet bij ons thuis een combinatie is van Eindeloos Eenvoud (prachtige grijs en wit tinten) en Hedendaagse Romantiek (pasteltinten). Tijdens een workshop gegeven door Heleen van Gent, kleurenexpert van Flexa, creëerde ik aan de hand van beeld uit tijdschriften en wat spulletjes van thuis mijn eigen pallet. Zelf ben ik thuis al een tijdje enorm blij met Early Dew in onze woonkamer. Een subtiele vergrijsde mintgroene kleur. Prachtig op het muurtje achter onze licht grijze bank. Vind je het leuk om persoonlijk kleuradvies te ontvangen? Tot 26 juli kan je terecht bij het Flexa Creations House of Colors op het Museumplein. Hieronder mijn Mood en natuurlijk Early Dew bij ons in de woonkamer. Fijn weekend!




Foto's:

donderdag 17 juli 2014

&Styling: OUR HOME

Deze week staat in het teken van een kleine verbouwing bij ons op zolder. Onze oudste wordt deze maand 4 jaar en krijgt een grote jongenskamer. Druk bezig met verven, behangen en leuke accessoires zoeken. Ik word vooral blij van het laatste. Tussendoor nog even een gezellig hoekje bij ons beneden creeëren. Instant Styling met een bloem uit de tuin, mijn laatste aankoop bij Fine Little Home (paper bag) en de free printable van Miss Jettle. Je hebt maar een paar dingen nodig om een mooi hoekje te stylen. Wil je ook de té gekke print van Miss Jettle ontvangen? Mail haar dan even op missjettle@hotmail.com.

Fijne week!

 
Foto:

vrijdag 11 juli 2014

Things I love: String Pocket boekenkast

Al een tijdje heb ik mijn oog laat vallen op de kleinste variant String Pocket. Simpel en eenvoudig maar oh zo mooi voor styling in huis. Designed in Scandinavië, het kan ook bijna niet anders. De kleinste versie bestaat uit drie planken en is afgewerkt met zijpanelen van draad. Eerder schreef ik op mijn blog over de mini verbouwing bij ons op zolder. Door deze verbouwing komt er straks een kamer vrij op de eerste verdieping. Een kamer waar ik een 'walk in closet' wil combineren met een fijne werkplek voor moi. De string pocket staat dus bovenaan mijn wenslijst. Vandaag op de blog String Pocket inspiratie!

 
 
 
 
 
 
Foto's:
Foto 1: My Dubio, Foto 2: Home by Linn, Foto 3: Frida Berglund,
Foto 4: Nordic Days, Foto 5: Weekdaycarnival

vrijdag 4 juli 2014

Binnenkijken: Stoer appartement in Amersfoort

Wie: Mariët van der Kooij (28 jaar)
Instagramaccount: @missjettle
Op Instagram sinds: april 2013
Aantal volgers: 3200
Soort huis: 2 kamerappartement in Amersfoort
Stijl: stoer, wit/zwart, steigerhout, DIY met een Scandinavische touch
 
De feed op Instagram van Mariët is erg inspirerend! Je ziet dat ze kijkt naar wat de trends zijn op het gebied van interieur en deze op haar eigen manier doorvoert in huis. Een tijdje geleden ontmoette ik Mariët op een Instagram lunch in Amersfoort en we bleken ook nog eens bij elkaar in de straat gewoond te hebben. Ik benaderde haar voor een Binnenkijken en zij was gelijk enthousiast! Vandaag op mijn blog de foto's die ik maakte en meer over Miss Jettle.
 
Mariët heeft een passie voor woonaccessoires en fotografie. Ze plaats gemiddeld per dag 3 foto's op Instagram en haalt de gekste capriolen uit voor dé perfecte shot. Haar woning lijkt op de foto's aan de ruime kant, maar in het echt is het kleiner. Knus met een woonkamer die straalt van daglicht. Ik zie gelijk waar ze haar favoriete plekjes heeft in huis en waar ze haar foto's maakt. Eens per week gooit ze de boel om en schuift ze met haar accessoires. Dan weer een nieuwe print of iets wat ze vond op de kringloop. Meestal in het zwart of wit. Mariët vertelt dat ze erg leuk vindt om goedkopere oplossingen voor accessoires te vinden. Dingen na te maken maar dan met een touch van Miss Jettle. Dit huis is een tijdelijk huis, Mariët en haar vriend dromen van een groter huis met meer ruimte en veel daglicht. Naast haar werk als pedagogisch medewerkster droomt Mariët ervan om voor zich zelf te beginnen. Niet veel later na mijn bezoek, zie ik dat ze haar droom stapje voor stapje aan het waar maken is. Op Instagram zie ik té gekke free printables langskomen, ontworpen door Mariët.
You Go Girl! Het wordt vast een succes.
 
De favoriete van Miss Jettle:
 
Inspiratie: 'De meeste inspiratie haal ik van Instagram. Het volgen van mensen met een zelfde soort smaak. Plaatjes kijken in de VT wonen en 101 Woonideeën.'
Brands: 'Ferm Living, House Doctor, HK Living, Hema, maar ik ben ook gek op de kringloop.'
IG accounts I Love: @melaniejansman en @kirslivia
Lievelingsplekje in huis: 'Aan de steigerhouten tafel in de woonkamer.'
Telefoon: maakt al haar foto's met haar geliefde Samsung Express
Apps: Snapseed, Beautiful Mess en Picsart
Droomhuis: 'Een licht huis met heel veel wit. Misschien iets minder zwart en meer kleur.'
Wishlist: 'De Office Lamp van Zuiver en de String Pocket Bookshelf.'

 
 
 

 


 


 
Foto's:
Suus Loves