vrijdag 20 december 2013

GIVE AWAY: A little lovely company

Soms kom je iets tegen waarvan je gelijk denkt: wauw!! Ik ben vorige week verliefd geworden op deze prachtige letter banner van A Little Lovely Company. Het coole aan deze banner is dat je de tekst helemaal zelf kan samenstellen. Het pakketje bestaat uit letters en een aantal té gekke symbolen zoals een hartje en een ster. Met de bijgeleverde metalen clips maak je de letters aan elkaar vast. Je kan dus elke woord, kreet of spreuk maken. Ben je het zat? Dan verzin je gewoon weer iets anders. Hoe leuk is dat?! Niet alleen fantastisch voor een feestje, maar zeker ook als vaste accessoire voor in je huis. Leuk om dat ene witte muurtje mee op te vrolijken..




De winnaar van de Give Away is bekend! Heel erg bedankt voor de leuke reacties, het delen en de nieuwe volgers! A Little Lovely Company super dat ik een banner mocht weggeven aan Suus Loves volgers!
 
 
Foto's:

dinsdag 17 december 2013

X-mas: table decoration

De kerstboom staat, overal staan er kleine kaarsje en de kerstster met lampjes ontbreekt natuurlijk ook niet. Het is tijd om na te gaan denken hoe we de tafel gaan decoreren. Dit jaar ingetogen, maar met wat simpele decoraties ziet het er al heel snel feestelijk uit. Afgelopen weekend heb ik samen met onze oudste kerssteren van klei gemaakt, super leuke servetten met een zilver rendiertje gekocht bij de Hema en ga ik nog wat dennenappels wit schilderen. Misschien nog wat takken op de tafel en dan ziet het er vast geweldig uit! Via Instagram plaats ik de aankomende tijd nog wat extra foto's van ons huis en onze kerstversiering. Vind je het leuk om mij te volgen? Klik dan hier
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto's:
Foto 6: House Doctor, Foto 7: Ethan Ollie

vrijdag 13 december 2013

X-mas: Scandinavian style

Up North weten ze ook hoe ze kerst moeten vieren! Stijlvolle en tijdloze kerst accessoires die helemaal bij het interieur passen. Niets rood of groen, maar in getogen accenten in het zilver, wit en hout. Ik vind het prachtig. Een mooie aanvulling bij de perfecte basis. Een knusse en warme sfeer. Volgens mij is het de truc om bepaalde vormen terug te laten komen. Zoals de kerstster in verschillende maten en materialen. Zo creëer je rust en eenheid. Zelf ben ik ook druk met het huis in kerstsfeer te brengen. Ben je benieuwd hoe wij het thuis doen? Volg mij dan op Instagram. Klik hier.
Fijn weekend!
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto credits:

dinsdag 10 december 2013

DIY: small X-mas decorations

Dit jaar besloot ik zelf wat kerstversieringen te maken. Op internet kwam ik de meest leuke dingen tegen. Afgelopen vrijdagavond heerlijk bezig geweest. Vandaag op mijn blog inspiratie voor nog meer DIY kerstdecoratie. Zelf ben ik gegaan voor de papieren sterrenslinger in het lichtgrijs, de Snow Globe met hertje én de ster met lichtjes. Op Instagram plaats ik de aankomende tijd nog meer foto's. Vind je het leuk om mij te volgen? Klik dan hier. Fijne dag!

Wil je ook een Snow Globe maken? Dit is wat je nodig hebt:

- Glazen pot met een deksels
- Iets leuks voor de Snow Globe (hertje, boom, auto, sneeuwpopje etc)
- Glitters
- Glycerine (drogist)
- Gedistilleerd water (drogist)
- Sterke lijm

Stap 1: Lijm je figuur in de dekels
Stap 2: Vol de glazen pot met het water (niet helemaal vol)
Stap 3: 2 x eierdopje glycerine
Stap 4: Glitters toevoegen
Stap 5: deksels goed dicht draaien en klaar!
Stap 6: Let it snow, let it snow, let it snow!


Foto's:

vrijdag 6 december 2013

Binnenkijken: Pretty Scandinavian home

Al eerder gaf ik je een 'sneak peak' in een Scandinavisch huis. Dit pracht exemplaar kwam ik deze week tegen. Een warm, klassiek en licht huis met leuke doorkijkjes. De inrichting lijkt helemaal te kloppen en alles is op elkaar afgestemd. Ik zie ons gezin hier wel vertoeven. Nadat onze jongens er zijn geweest, ziet het er wellicht iets minder opgeruimd uit....Het mooie aan dit huis vind ik: de prachtige lichtinval, de grote ramen, de licht houten vloer en het gebruik van natuurlijke materialen hier een daar. Ben je opzoek naar een woning in Zweden? Het staat te koop! Ik zie ons hier wel wonen. Wat vind jij van dit huis?

 

dinsdag 3 december 2013

Must Have: Gold Dotted Notebook

Opschrijfboekjes kan je niet genoeg hebben! Naast dat je bij ons thuis overal tijdschriften en moodboards vindt, verzamel ik ook opschrijfboekjes. Voor al mijn knipsels, notities, To Do's en gedachten. Een nieuw notitieboekje geeft een heerlijk gevoel, alles nog leeg en fris. Werken wordt nog leuker met een mooi boekje. Vandaag op Suus Loves mijn Must Have voor 2014: het Gold Dotted boekje van het merk Baily doesn't Bark. Gemaakt van recycled papier en zonder lijntjes! Suus Loves! Jij ook?