donderdag 31 oktober 2013

I love Plywood @home

Triplex (plywood) is een houtsoort dat is opgebouwd uit verschillende lagen houten platen verlijmd met houtfineer. Je kan triplex heel makkelijk schilderen maar onbehandeld is het eigenlijk veel mooier. Triplex heeft namelijk als eigenschap dat je alle nerven en knoesten nog ziet. Hierdoor creëer je een heel robuuste en stoere look. VT wonen heeft onlangs een nieuwe collectie op de markt gebracht gemaakt van triplex. Het resultaat is erg mooi en simpel. Ook fijn dat triplex wel tegen een stootje kan....ideaal voor kindermeubels of bijvoorbeeld de keuken! Gebruik jij al triplex in je interieur?
 

 
 
 
 


 
 
 
 Foto 1: Emma's blog, Foto 2: IkeaFoto 3: Scandinavian Deko Achitect Takkunen,
Foto 4:Sole Bich blog, Foto 5: Hindsvik blog, Foto 6: Muuto, Foto 7: The Design Vote
Foto 8: Petra Bindel, Foto 9: VT wonen, Foto 10: Scandinavian Deko Achitect Takkunen

dinsdag 29 oktober 2013

Mooi voor thuis: Paper bags

Leuk zijn de papieren zakken van recycled papier! Je kan er van alles in doen: tijdschriften, kadootjes, speelgoed maar ook bijvoorbeeld broodjes of zelf gemaakte koekjes. In verschillende maten verkrijgbaar en het ziet er ook nog eens super leuk uit! Door de eenvoudige naturel kleur zijn sommige exemplaren ook erg fijn om als decoratie te gebruiken. Het pure materiaal ziet er basic uit waardoor het een stoere look krijgt. Vandaag op Suus Loves de mooiste exemplaren. Hoe leuk dat zo'n simpel iets zo stijlvol kan zijn! Simply beautiful.

 
 
 


 Foto 1: Orphan Socks via Elisabeth Heiera Elisabeth Heier, Foto 2: Paqhuis, Foto 3: Uash Mama,

vrijdag 25 oktober 2013

Prachtig speels licht met Cotton Ball Lights

Van de week kwam ik Cotton Ball Lights tegen op Instagram en was gelijk verkocht! Een lichtsnoer dat bestaat uit balletjes gemaakt van katoengaren, waardoor er een prachtige speels licht ontstaat. Persoonlijk vind ik het altijd best lastig om op de juiste punten verlichting in huis aan te brengen, maar dit probleem is nu opgelost! Je kan het lichtsnoer namelijk overal in je huis hangen. Het staat niet alleen leuk in de woonkamer, op een kast of bij een spiegel....Zelfs op een kinderslaapkamer staat het allerleukst! De Cotton Ball Lights zijn in vele kleuren te verkrijgen en op veel sites kan je de kleurencombinatie zelf samenstellen. Ik heb de lichtjes in het wit besteld, een mooie toevoeging aan ons huis. Hoe en waar ik het ga ophangen....laat ik van de week zien! Fijn weekend.
 
 
 
 
 
 
 

dinsdag 22 oktober 2013

Herfst: cocooning bij de haard!

Een open haard past helemaal bij deze tijd van het jaar! Alhoewel....toen ik vanmorgen het weerbericht zag, toen moest ik even knipperen (rond de 20 graden op sommige plaatsen vandaag...). 's Avonds koelt het redelijk snel af en dan is het natuurlijk heerlijk om met een goed boek en glas wijn voor de haard te kruipen. Een knapperend vuurtje, de geur van hout, het zacht oranje licht en natuurlijk de warmte. Een leuke mand met hout erbij want functioneel (altijd hout bij de hand) en het staat erg mooi ter decoratie. Op zoek naar inspiratie kwam ik deze mooie beelden tegen. Een haard staat niet alleen fantastisch in de woonkamer maar kan ook een hele fijne sfeer creëren op de slaapkamer of op de werkkamer. Laat de echte kou maar komen! Fijne dag.

 





 
 
 
 
 Foto 1: Elisabeth Heier, Foto 2: Bella Mumma, Foto 3: Trendland, Foto 4: RTL woonmagazine, Foto 5: Eldrids, Foto 6: My Industtrial Interior, Foto 7:  NSMBL

vrijdag 18 oktober 2013

Hangende kunst voor in huis

Een mobile is letterlijk een kunstwerk waar beweging centraal staat. De losse elementen van een mobile bewegen in de lucht en houden elkaar in balans. Tegenwoordig kom je deze juweeltjes echt niet meer alleen tegen in kinderkamers. Steeds vaker zie je prachtige exemplaren voor bijvoorbeeld de woonkamer. Een mobile ik eigenlijk ook best makkelijk zelf te maken. Maak een frame van twee stokjes (bouwmarkt of het bos), schilder ze in een gewenste kleur en maak ze daarna aan elkaar vast met een klein schroefje. Visdraadjes eraan met bijvoorbeeld vilten figuren. Super easy en je hebt iets unieks voor in huis. Voor degene die inspiratie zoekt voor in de woonkamer of op de kinderkamer, kijk mee!




 
 
 
 
 
 
 
 

 Foto 1: Jäll und Tofta, Foto 2: VT wonen, Foto 3: Jäll und Tofta, Foto 4: Hruskaa, 
Foto 5: Ferm Living, Foto 6: VT wonen, Foto 7 : Blog Ludorn, Foto 8: The Abstract Home

dinsdag 15 oktober 2013

Stamp it!

Met stempels creëer je binnen een handomdraai een leuk accent op bijvoorbeeld een kaartje, label of een mooi ingepakt kadootje. Helemaal niet meer alleen voor de allerkleinste onder ons! Perfect om een ergens een persoonlijke tintje aan te geven. Sommige stempels zijn zo leuk dat je ze gewoon wilt hebben. En met een vrolijke kleur inkt ziet het er helemaal fijn uit! Vandaag op Suus Loves de allerleukste stempels. Hele fijne dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Foto 1: Boutique les Fleurs, Foto 2: Polymer Clay, Foto 3: Dreamkey, Foto 4: Decor 8 
Foto 5: Etsy, Foto 6: Thinking Closet, Foto 7: unknown via Pinterest, Foto 8: Casa di Falcone

vrijdag 11 oktober 2013

Waanzinnig: koper in je interieur

Een trend die dit jaar weer terugkeert is het gebruik van koper in je interieur. De warme roodbruine kleur en het glanzend materiaal geven een prachtige gloed. Koper past heel goed in deze tijd van het jaar als je het bijvoorbeeld combineert met donkere kleuren. Ook leuk om te zien dat als je koper met natuurlijke materialen of lichte kleuren gebruikt, het ook een hele verfrissende look kan geven. Ik ben gevallen voor de lampen en de prachtige accessoires. Op mijn lijstje van Must Have's: een koperen kandelaar. Zou jij zelf koper gebruiken in je interieur?

 

 

 



 

Foto 1: House Doctor, Foto 2: HK Living, Foto 3: My Home Shopping, Foto 4: unknown via Instagram, Foto 5: Via Pinterest Sunshinefaced, Foto 6: Inspirerend Wonen, Foto 7: Babble,
Foto 8: Not on Tuesday, Foto 9: VT wonen, Foto 10: Fest Amsterdam